Afdrukken

Hout

In onze eigen timmerwerkplaats maken we het houtwerk voor onze bouwprojecten en voeren we losse opdrachten uit op het gebied van timmerwerk. Kozijnen, deuren en trappen maken we op maat voor uw woning of bedrijfspand en natuurlijk helemaal naar uw wensen. Onze werkplaats beschikt onder meer over een geavanceerde draaibank, zodat we houtwerk in iedere stijl kunnen leveren.

Daarnaast levert Hartman Bouw (eiken)hout aan particulieren en bedrijven. Denk  bijvoorbeeld aan gevelplanken en balken voor gebintwerk. In onze timmerwerkplaats is altijd voorraad, zodat we snel kunnen leveren.

Dakkapellen

Een dakkapel voegt licht en ruimte toe aan uw woning. Hartman Bouw verzorgt deze ingreep snel, vakkundig en compleet. Uw dakkapel wordt in onze werkplaats op maat geproduceerd en zoveel mogelijk prefab gebouwd. Bij u op locatie vinden plaatsing en montage dan snel en met een minimum aan overlast plaats: binnen één werkdag liggen de pannen weer op het dak en kunt u met de inrichting aan de slag.

Hout

bouwIn onze eigen timmerwerkplaats maken we het houtwerk voor onze bouwprojecten en voeren we losse opdrachten uit op het gebied van timmerwerk. Kozijnen, deuren en trappen maken we op maat voor uw woning of bedrijfspand en natuurlijk helemaal naar uw wensen. lees meer »

Bouw

bouwHet team van Hartman Bouw heeft een ruime en brede ervaring in de bouw. Of het nu gaat om een kleine verbouwing of de nieuwbouw van uw woning of bedrijfspand, onze specialisten weten waar op gelet moet worden en denken met u mee. Lees meer »