Afdrukken

Over ons

Hartman Bouw, opgericht in 2005, heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een betrouwbare, breed inzetbare partner bij een grote diversiteit aan projecten.

Van woningbouw en (agrarische) bedrijfspanden tot verbouwingen, renovaties en restauraties, maar ook gespecialiseerde houtbewerking en het werktekenen van uw project: bij Hartman Bouw is het in vertrouwde handen.

Kenmerkend voor onze werkwijze zijn de korte lijnen met u als opdrachtgever. Direct contact met de projectbegeleider op de bouwplaats en de mogelijkheid om snel te schakelen.
Hartman Bouw denkt met u mee en kan waar nodig direct inspelen op uw wensen. Met als doel: het vlot en vakkundig realiseren van uw wensen.

Ervaring, creativiteit en vakmanschap staan tot uw beschikking!
Hartman Bouw is een Erkend Leerbedrijf.

Hout

bouwIn onze eigen timmerwerkplaats maken we het houtwerk voor onze bouwprojecten en voeren we losse opdrachten uit op het gebied van timmerwerk. Kozijnen, deuren en trappen maken we op maat voor uw woning of bedrijfspand en natuurlijk helemaal naar uw wensen. lees meer »

Bouw

bouwHet team van Hartman Bouw heeft een ruime en brede ervaring in de bouw. Of het nu gaat om een kleine verbouwing of de nieuwbouw van uw woning of bedrijfspand, onze specialisten weten waar op gelet moet worden en denken met u mee. Lees meer »